Secondary Adv

Videocitofoni per ambjent te jashtem, Smart Home Albania

Smart Home Albania

Pershkrimi

Videocitofoni per ambjent te jashtem (rezistente ndaj kushteve atmosferike), me nje buton thirrje dhe lexues karte, mundesi pergjigjeje/veprimi (hapje dere/porte) nepermjet aplikacionit apo ekranit te brendshem. E pershtatshme per projekte rezidenciale. 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme