Secondary Adv

Kasete shkarkimi silencioze per tualet Tropeas Valsir, Aperto

Aperto

 Përshkrimi

Revolucioni i kasetave te shkarkimit silencioze

Risia teknologjike, vëmendja ndaj detajeve dhe kontrolli i vazhdueshëm i cilësisë, së bashku me dëshirën për t'u siguruar klientëve tanë besueshmëri dhe siguri. Këto janë gurthemelet që gjithnjë kanë nxitur hartimin dhe prodhimin e pompave të Aperto ndër vite. Tropea S përfaqëson një risi absolute në skenën ndërkombëtare, një produkt më të mirë dhe inovativ: cisternën e parë në botë të krijuar për të ulur zhurmën e gjeneruar gjatë përdorimit.

 

Materiali inovativ i enës

Materiali i enës është krijuar për të siguruar thithjen e lartë të lëkundjeve akustike.

 

Rezistent gëlqeror

Materialet e ndryshme plastike të valvulës së rrjedhjes dhe lundrimit shmangin formimin e gëlqerorëve.

 

100% para-montuara

Sterna furnizohet 100% e paramontuar për të përmirësuar shpejtësinë dhe thjeshtësinë e instalimit në sit.

 

Shkathtësi ekstreme e llojit të aktivizimit

Shkathtësi ekstreme e llojit të aktivizimit: mekanik, pneumatik, elektronik, elektronik dhe mekanik, ose mekanik dhe pneumatik.

 

Instalim i thjeshte

Montimi i lidhjes së ujit që rrotullohet thjeshton instalimin e sternës.

 

Standardi EN 681 / WC

Të gjithë përbërësit e gomës përputhen me EN 681 / WC, një garanci për cilësinë dhe rezistencën e tyre të pashoqe ndaj agjentëve kimikë.

 

Certertifikuar sipas ISO EN 3822 ISO EN 3822

Komponentët e brendshëm të Tropea S janë të çertifikuar sipas ISO EN 3822, në klasën e heshtjes I si në 3 ashtu dhe në 5 bar.

 

Qëndrueshmëria

Rregullimi i skuqjes me Tropea S është jashtëzakonisht i lehtë dhe mund të vendoset në 6/3, 4.5 / 3 ose 4/2 litra plotësisht në përputhje me filozofinë e kursimit të ujit dhe kërkesat e Ndërtimit të Gjelbër.

 

Butonat e lehtë për t'u përdorur

Butonat e lehtë për t'u përdorur janë dizajnuar për banjot miqësore me aftësi të kufizuara. Ato u krijuan për të bërë më shumë praktike qasjen në butona, duke siguruar kështu kursimin e ujit.

 

Butonat shtytës të qëndrueshëm

Butonat e presionit të ngurtë e bëjnë të lehtë plotësimin e kërkesave të instalimit që janë tipike për vendet publike, hotelet, stadiumet ose burgjet. Ato u krijuan për të bërë më shumë praktike qasjen në butona, duke siguruar kështu kursimin e ujit.

Produkte te ngjashme