Secondary Adv

Pilete shkarkimi per siperfaqje te cekta Traps Valsir, Aperto

Aperto

 Përshkrimi

Për të kompletuar linjat e produkteve të mbeturinave, Aperto siguron një gamë të gjerë zgjidhjesh inovative dhe të patentuara që i përshtaten të gjitha kërkesave dhe llojeve të instalimit. Të tilla si sifoni i cekët T-58 me lartësi prej 58 mm duke e bërë atë zgjidhjen ideale në instalime me një thellësi të zvogëluar dhe lartësi të kufizuar, duke garantuar efikasitetin maksimal të kullimit dhe falë vulës së dyfishtë hidraulike siguron aftësinë e mbylljes së aromave larg më e madhe se kërkesat standarde. Gama e kurtheve dhe sifoneve Aperto gjithashtu përfshin një gamë të rrjetave dhe mbulesave me një dizajn tërheqës dhe inovativ.

 

Gama e plotë për të kënaqur të gjitha llojet e instalimit

Sisteme të plota, e përbërë nga sifona dhe fletë hidroizoluese

Disponueshmëria e modeleve plotësisht të arritshme

Modele speciale për instalime me lartësi të ulët (sifoni T-58)

 

Funksional dhe inovativ

I perputhshem, me të gjitha llojet e sistemeve të tubave në treg

 

Lartësia e kurthit vetëm 58 mm, përfshirë vulën.

 

Shkalla e rrjedhjes 200%

Fluksi i dyfishtë në krahasim me produktet tradicionale, (në përputhje me standardin EN 274), shkalla e rrjedhës prej 48 l / min lejon përdorimin me koka dush me presion të lartë.

 

Rezistencë e lartë e aromës

Rezistencë e lartë e aromës (700 Pa), shumë më tepër se ajo e kërkesave standarde (400 Pa në përputhje me EN 1253).

 

Vula dyfishe hidraulike.

Produkte te ngjashme