Secondary Adv

Tub shume shtresor rezistent per shperndarje gazi Pexal Gas Valsir, Aperto

Aperto

 Përshkrimi

Gama më e gjerë për shpërndarjen e gazit të djegshëm.

Pexal Gas është rezultat i viteve të përvojës së fituar nga Aperto në prodhimin e sistemeve me shumë shtresa për gaz të djegshëm në ndërtesat e banimit: vërtetimet ndërkombëtare të marra gjatë viteve të fundit për Pexal Gas në Itali, Australi, Zelanda e Re dhe Ukrainë janë prova e besueshmëria dhe cilësia e sistemit.

 

Rezistencë ndaj korrozionit

Rezistenca totale ndaj gërryerjes, ndaj materialeve të ndërtimit dhe ndaj komponimeve kryesore kimike lejon që ajo të përdoret në aplikimet më të larmishme.

 

Fleksibilitet i shkëlqyeshëm

Lidhja midis polietilenit të kryqëzuar dhe aluminit garanton fleksibilitet të shkëlqyeshëm gjatë lakimit (gjithashtu manual) dhe qëndrueshmëri të strukturës në një afat të gjatë.

 

Thithje e shkëlqyeshme e zërit

Elasticiteti i polietilenit të kryqëzuar do të thotë që dridhjet janë zhytur, gjë që garanton thithjen e shkëlqyeshme të tingullit.

 

Reduktim humbjes së presionit

Zbutja ekstreme e sipërfaqes së brendshme siguron humbje të presionit

 

Jeta e shërbimit të paktën 50 vjet

Sistemi ka një jetë shërbimi të paktën 50 vjet që është e garantuar me standardet e produktit.

 

Gama e plotë

Gama e pajisjeve, aksesorëve dhe mjeteve relative është veçanërisht e gjerë dhe lejon të plotësohen të gjitha kërkesat.

 

Pengesë për kalimin e oksigjenit

Shtresa e aluminit të bashkuar me prapavijë vepron si një pengesë absolute për kalimin e oksigjenit, gazit dhe dritës.

 

Gama e gjerë

Gama e gjerë e tubave nga De 16 mm në De 75 mm.

 

Zgjerimi termik më i ulët

Zgjerimi termik është rreth 8 herë më i ulët se ai i tubave plastikë dhe është i ngjashëm me atë të tubave metalikë. Zgjidhje ideale në zonat që i nënshtrohen tërmeteve. Eshtë gjithashtu zgjidhja ideale në zonat që i nënshtrohen tërmeteve falë vetive të shkëlqyera mekanike si fleksibiliteti dhe aftësia për të lagur dridhjet.

 

Qëndrueshmëria

Sistemi Aperto Pexal Gas prodhohet me materiale që janë plotësisht të riciklueshme, të cilat mund të rikuperohen në fund të jetës së tyre të shërbimit. Proceset e prodhimit të përdorura janë energji efikase dhe me ndikim të zvogëluar. Aperto ka adoptuar parimet e Ndërtimit të Gjelbër në drejtim të mbrojtjes së mjedisit dhe ruajtjes së burimeve.

Produkte te ngjashme