Secondary Adv

PLASMA QUAD CONNECT, CLIMA POINT ALBANIA

CLIMA POINT ALBANIA

 Përshkrimi

PLASMA QUAD CONNECT

Sistemi i filtrimit PLASMA QUAD CONNECT është një aksesor shtesë që mund të vendoset në kondicionerët tuaj ekzistent MITSUBISHI ELECTRIC për të patur  kualitetin më të lart të ajrit. Filtrat MAC-100FT-E dhe PAC-SK51FT-E të PLASMA QUAD CONNECT lidhen me të gjitha njësitë e brendshme murale si dhe kasetat me katër drejtime (90x90cm).

*Testuar nga laberatoret Japonez

Teknologjia PLASMA QUAD

PLASMA QUAD is an active air filtration system developed by Mitsubishi Electric to abate indoor airborne pollutants.

PLASMA QUAD është një sistem filtrimi i krijuar nga MITSUBISHI ELECTRIC për të eleminuar ndotësit e ajrit.

Ky sistem eleminon 99% të viruseve, baktereve dhe mykut, 98% të alergjenteve (siç është poleni), 97% të pluhurave dhe merimangave, eleminon 99% të grimcave PM 2.5, gjithashtu, zë dhe neutralizon aromat.

Si funksionon teknologjia PLASMA QUAD

Filtri PLASMA QUAD vepron si barrierë elektrike e cila kap dhe neutralizon ndotësit mikroskopik të ajrit. Kjo ndodh duke gjeneruar dhe më pas duke shkarkuar fushë elektrike me voltazh të lartë, kjo teknologji zë dhe neutralizon viruset si dhe eleminon komponent apo papastërti të tjera që mundohen të kalojnë filtrin.
Sistemi i filtrimit PLASMA QUAD ka provuar që është efektiv në eleminimin e SARS-CoV-2 gjatë testimit

Rëndësia e ajrit të pastër

Kualiteti i ajrit është thjeshtë një matës se sa i papastër është ajri që ne thithim, ndryshe është një indikator se sa i shëndetshëm është ajri që na rrethon.

Kualiteti i ajrit në hapësirat e brendshme ku ne kalojmë një pjesë të madhe të kohës ka ndikim të drejtë për drejtë te kualiteti i jetes tonë.