Secondary Adv

Pelet ne shitje, ALBA PELLETS & PALLETS

ALBA PELLETS & PALLETS

 Përshkrimi

Pelet ne shitje per kaldaja dhe Soba. Peleti perdoret si lende djegese ne: Soba Peleti, Kaldaja Peleti etj. Pelet ne shitje me shumice dhe pakice.