Secondary Adv

Pllake gipsi Cleneo Tiles per mbulim instalimesh, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

KNAUF sjell për ju PRODUKTIN E RI !

KNAUF Cleaneo Tiles janë pllaka gipsi me përmasa 600x600 mm, të cilat prodhohen në dy variante:

pa perforim – të zakonshem dhe akustik – të perforuar

Bazuar mbi konceptin modular të tavanit të lëshuar, pllakat Cleaneo Tiles 600x600mm janë ideale per të fshehur instalime elektrike apo makinerike.

Pajisjet shtesë si detektorë ose drita mund të instalohen.

 

Përveq kësaj pllakat Cleaneo Tiles 600x600mm mund të përmirësojnë ndjeshëm akustikën (absorbimin) e zërit në dhoma. Karakteristika kryesore e pllakave Cleaneo Tiles 600x600mm është aftësia e tyre e lartë për të absorbuar zërin.

 

Përparësitë:

Ndërtimi i sistemit të thatë me instalim të shpejtë dhe të lehtë

 

Mirëmbajtje dhe riparim i lehtë

Qasje e lehtë në instalime, elektrike dhe makinerike

Karakteristika të shkëlqyera akustike të pllakave të perforuara

Pllakat janë jo të djegshme – reagimi ndaj zjarrit, klasa A2-s1, d0 sipas EN 13501-1

Produkte te ngjashme