Secondary Adv

Veshje muri me pllake cimentato Aquapanel, Pro Gips

Pro Gips

Pershkrimi

Veshje muri me pllake cimentato Aquapanel

Sistemi Knauf/USG Veshje muri me pllake cimentato aquapanel me konstruksion UD/CD , i stukuar, i suvatuar me Aquapanel Llaç armues dhe ngjites.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme