Secondary Adv

Kamera Vezhgimi Dome Indoor Camera, ITE GRUP

ITE GRUP

Pershkrimi

Kamera Vezhgimi Dome Indoor Camera.
Rezolucion 570 TVL.   
Mundesi zgjedhje per lentet.   
Filteri I ndryshueshem I lentes mundeson perdorim diten dhe naten.   
Thjeshtesi ne instalim.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme