Secondary Adv

Panele izoluese polisteroli EPS 30, Thermalite

Thermalite

Pershkrimi

Polisterol me rezistencë në shtypje 30 Kpa prodhohet me teknologjinë e presimit. Përdoret në soleta për mbushje. Eshtë i lehtë dhe i manovrueshëm, pritet lehtësisht.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme