Secondary Adv

Panele izoluese polisteroli EPS 50, Thermalite

Thermalite
Panele izoluese polisteroli EPS 50

Shfaq kontaktet

 Pershkrimi

EPS 50 (Polisterol me rezistence në shtypje 50 Kpa) prodhohet me teknologjinë e presimit. Përdoret kryesisht për realizim të formave të betonit dhe kallëpeve dekorative, por mund të përdoret edhe në soleta, izolim mes muresh dhe shumë përdorime të tjera.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme