Secondary Adv

Ngrohes elektrik mural me 3 shufra me rreze infra te kuqe Vortice, Albaelettrica

Albaelettrica

 Përshkrimi

Ngrohes elektrik mural me 3 shufra me rreze infra te kuqe Vortice

 

Ngrohësit elektrikë

Intensiteti maksimal i thithur: 7,8 A

Fuqia maksimale e thithur: 1800 W

Frekuenca: 50/60 Hz

Pesha: 1,6 Kg

Tensioni: 230 V

 

Përshkrimi

 

- Seksioni fundor i përbërë prej najloni termoplastik, ngjyrë gri

- Korniza ballore: çelik i patinuar, ngjyrë argjendi; kornizë anësore, kuti bashkimi dhe fiksues mural: çelik i patinuar, ngjyrë gri

- 3 shufra me rreze të kuqe, secila me fuqi 600 W

- Kordë me çelës me kontroll on/off dhe përzgjedhës me tre opsione ngrohje (600/1200/1800 W)

- Ngrohës mural me mbështetës standard dhe të rregullueshëm me kënd 22° në mënyrë që rrezet e kuqe të drejtohen direkt tek pika ku kërkohet ngrohja; i pajisur me vidhë sigurie për të bërë më të sigurt dhe të thjeshtë instalimin