Secondary Adv

Sistem kondicionimi Inverter per perdorim rezidencial dhe komercial Hokkaido, Albaelettrica

Albaelettrica

 Përshkrimi

Sistem kondicionimi Inverter per perdorim rezidencial dhe komercial Hokkaido

 

Për përdorim rezidencial dhe komercial

Full DC Inverter

Kompresor DC Inverter me efiçiencë të lartë

Dizajn i hollë dhe fleksibël

HCNU 1054 XRV-1 Plus me 3.75 Kuaj Fuqi

HCSU 1404 XRV-1 Plus me 5 Kuaj Fuqi

HCSU 1604 XRV-1 Plus me 6 Kuaj Fuqi

HCSU 1804 XRV-1 Plus me 6.5 Kuaj Fuqi