Secondary Adv

Ngjites i bardhe per pllaka Starflex Plus Regina Plus, Granitis

Granitis

 Përshkrimi

Ngjites per pllaka Starflex Plus Regina Plus

 

Ka në përbërje të saj, pluhur kuarcor, çimento gri dhe aditivë special. Përdoret për ngjitjen në dysheme dhe në mure të pllakave qeramike, gres

në ambjente të brendshme. Përpara përdorimit të saj, sipërfaqja duhet të jetë e pastër nga pluhurat dhe yndyrnat. Përdoret me malle metalike të dhëmbëzuara duke e përhapur produktin në mënyrë të njëtrajtshme.

 

PREGATITJA: Një thes kollë Star Plus hidhet në një enë dhe përzihet me 6.5-7 litra ujë të pastër. Përzihet me përzierës elektrik me 300 xhiro në min derisa të përfitojmë një masë homogjene. E lëmë të pushojë për 5 min pastaj e përziejmë përsëri. Koha e mpikjes në enë është rreth 4 orë. Punohet në kushte atmosferike të përshtatshme në temp 5 -35 C.

KONSUMI: 3-5 kg/m një thes 25 kg.

PAKETIMI: Në thes 25kg.

REZISTENCA: Duron në temp -20 °C deri +70°C. Materiali ruhet për 9 muaj në ambjent të thatë me ambalazhim të pahapur fabrike.