Secondary Adv

Xham lokabel jeshil i hapur Lacobel T Light Green, AllGllas

AllGllas

 Përshkrimi

Xham lokabel jeshil i hapur Lacobel T Light Green

Xhamat lokabel jane xhama me boje dhe te pjekur cka e ben bojen rezistente ndaj kohes dhe faktoreve te tjere.

Jane 4mm po mund te kete dhe spesore te tjere. 

 

Llojet jane:

 

– Lokabel I bardhe

– Lokabel I zi

– Lokabel I kuq

– Lokabel portokalli

– Lokabel jeshil (Amc)

– Gri metalizato

– Lokabel I zi me xixa

– Lokabel kafe

– Lokabel kapucino

– Lokabel Limoni