Secondary Adv

Program menaxhimi per peshoren automobilistike, M&M Topuzi

M&M Topuzi

Pershkrimi

Program menaxhimi per peshoren automobilistike.

 

Software per instalim ne Pc, i cili lejon nje menaxhim teresor te peshores. Mundesi peshimi dhe memorizimi ten je peshe te vetme. PEshim dhe diferencim I peshave ne Hyrje dhe Dalje. MEmorizim te klienteve/ furnitoreve, materialeve. Targat e automjeteve dhe tipet e tyre. E cila lehteson punen e operatorit te peshores. Mundesi lidhjeje me ekran te dyfishte per shikueshmeri te shofereve gjate peshimit. Mundesi lidhjeje me printer te ndryshem dhe mundesi printimi te disa kopjeve njeheresh.  Perpunim te peshave ne nje  dokument  Exel.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme