Secondary Adv

Tregues peshe digital per menazhimin teresor te nje peshore automobilistike, M&M Topuzi

M&M Topuzi

Pershkrimi

Tregues peshe digital per menazhimin teresor te nje peshore automobilistike.

Dini Argeo Pesa Ponte

Karakteristikat e tij : Tregues peshe digital per menazhimin teresor te nje peshore automobilistike. Lehtesisht te perdorueshem dhe mjaft intuitive. Ne opsion inkorporimi me printer termik . Tastiere funksionale me 17 taste, e papershkueshme nga uji. Ekran LCD  ose LED , me 6 shifra ngas 25mm. MUndesi shikimi te ekranit nga kende te ndryshme edhe ne kushte te ndricimit te ulet. Mbajtese IP65, lehtesisht te pestrueshme dhe rezistente ndaj ambjenteve te veshtira te punes. Opsioni I bashkangjitur me printer termik rrulo, me gjersi letre 60 mm. DImensionet e tij  480 x 186 x 125 mm.

Ushqim te brendshem me bateri te rikarikueshme she furnizim te jashtem jo me shume se 15 volt. 

Memorizim peshe, Diferencimi ipeshave si ne Hyrje dhe ne Dalje. Peshim I vetem duke futur Tare manualisht. Printim te peshave unike si dhe Hyrese dhe Dalese.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme