Secondary Adv

Ndricues per pika karburanti GRAFIAS LED, ITE GRUP

ITE GRUP

Pershkrimi

Ndricues per pika karburanti GRAFIAS LED
Dy mundesi zgjedhje ne varesi te ambentit, 99W dhe 140W           
Version inkaso, parete, dhe I varur           
Versioni 99W: 7200 lumens
Versioni 140W: 17200 lumens
Jetegjatesia: 100.000 ore pune
I dimerueshem : 1-10V           
IP 65

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme