Secondary Adv

Kondicioner rezidencial silencioz Fujitsu, Fujitsu Superior Klima

Fujitsu Superior Klima

 Përshkrimi

Kondicioner rezidencial silencioz Fujitsu

7000-14000BTU/h

A++ qe punon -15deri +46°C me SEER=7.2 .

Elegant dhe silencioz ,

konsumi I energjise duke filluar nga 72w.

Produkte te ngjashme