Secondary Adv

Profil per dritare me kornize moderne te fshehur Veka ARTLINE 82, Alfa Fab

Alfa Fab

 Përshkrimi

ARTLINE 82

Elegancë e përsosur

 

ARTLINE 82 është sistem i ri i gjeneratës VEKA, i cili siguron aftësinë për të krijuar elemente elegante me dizajne të zghedhura, sipërfaqe të mëdha të xhamit dhe kornizë të dritareve mezi të dukshme. Është specifike për kornizën e re, e cila, e shikuar nga jashtë, mbulon krahun në brendësi dhe mund të mbulohet plotësisht me sisteme izoluese termike. 

Krahasuar me sistemet konvencionale të dritareve, ky sistem me linjat e saja të qarta dhe sipërfaqet e mëdha të xhamit paraqet një dizajn modern dhe minimalist.

Edhe pa izolim të jashtëm, sistemi ARTLINE 82 ka një vlerë të shkëlqyer izoluese termike Uf = 1,0 V / (m2 K), dhe në të njëjtën kohë në sajë të profileve të dukshme vetëm nga brenda, ai optimizon futjen e dritës ditore në hapësirat e brendshme. 

Përdorimi i izolimit që mbulon kornizën e dritareve redukton ndjeshëm humbjen e nxehtësisë nga paraqitja e urave termike, si dhe përmirëson ndjeshëm termopotencën e këtij sistemi, duke arritur vlerat e aplikueshme për shtëpitë pasive.

 

Karakteristikat e Sistemit

- Sistem me kanatin e fshehur në kornizë

- Sistemi i izolimit termik me kanatin e fshehur në kornizë

- Koeficienti i transferimit të nxehtësisë deri në Uë = 0.67 W / (m2K) duke përdorur xham termo-trepalësh me Ug 0.4 W / (m2K)

- Trashësia e xhamave të dritareve prej 28 mm zvogëlon paraqitjen e urës së nxehtë

- Zgjedhje e madhe e trashësive të xhamit nga 34 në 60 mm

- Mundësia për të zgjedhur të gjitha ngjyrat nga paleta RAL duke përdorur al-veshje

- Profilet cilësore të VEKA-s sipas standardit më të lartë të cilësisë RAL - klasa A sipas DIN EN 12608

- Kompatibil me sistemin SOFTLINE 82

Produkte te ngjashme