Secondary Adv

Profil Veka me veshje alumini per izolim termik, Alfa Fab

Alfa Fab

 Përshkrimi

Profil Veka me veshje alumini per izolim termik 

Veshjet prej alumini zgjërojnë gamën e ngjyrave të dritareve VEKA. Veshjet mund të eloksohen dhe laminohen në të gjitha ngjyrat nga paleta RAL. Duke e montuar në profilin e kornizës dhe krahët nga pjesa e jashtme, marrim lidhjen ideale: një dizajn unik alumini dhe vetitë e shkëlqyera izoluese termike të profileve të PVCsë. Ky kombinim përfaqëson zgjidhjen më ekonomike për arritjen e standardeve më të larta të dizajnit, qëndrueshmërisë dhe rehatisë.

Produkte te ngjashme