Secondary Adv

Sistem paralel rreshqites per dyer Veka EKOSOL, Alfa Fab

Alfa Fab

 Përshkrimi

EKOSOL

Sistemi i dyerve rrëshqitjes

 

Sistemet e dyerve rrëshqitëse sigurojnë një qasje harmonike në kopsht, tarracë ose ballkon në hapësirën tuaj të jetesës dhe kështu rrisin cilësinë e banimit. Si për rinovimin shtesë të ndërtesave të vjetra nuk duhet të kryen ndryshime të mëdha strukturore, VEKA sistemet e dyerve rrëshqitëse mund të prodhohen në madhësive të ndryshme dhe ofrojnë zgjidhje të përkryer për të gjitha dëshirat tuaja individuale. Ekziston një gamë e gjerë e llojeve të konstruktimit.

Ne do të donim të prezantojmë sistemet për dyer ngrit-rrëshqitës (HS) dhe dyer-paralele-anim- rrëshqitëse (PSK). Dyert ngrit-rrëshqitëse janë shumë të përshtatshme për lëvizjen e sipërfaqeve të mëdha të xhamit. Kanatet mbështeten në binarët e veçantë, dhe kur hapen, kanata ngritet lehtësisht dhe lëviz mënjanë. Dyert-paralel-anim-rrëshqitëse përdoren në hyrjet më të ngushta si dyert e ballkonit. Kanata lëvizëse lehtësisht anohet, lëviz në binarin udhëzuese dhe lëviz mënjanë.

 

Karakteristikat e Sistemit

- Izolimi 3/2 kamera në kornizë dhe pllakë

- Profilet me një trashësi konstruktive prej 70 mm

- Ato mundësojnë instalimin e lenseve deri në 28 mm

- Kjo lejon instalimin e shufrave të sigurisë të lidhur në përforcimin metalik

- Transferimit termik prej 2.1 V / m2 K dhe deri në 1.4 V / m2K në dritare

- Një gamë e gjerë ngjyrash