Secondary Adv

Sensor wireless i jashtem me lidhje deri ne 1700 metra Ajax, SSD - Security Solution & Distribution

SSD - Security Solution & Distribution

 Përshkrimi

-Sensor wireless i jashtem me lidhje deri ne 1700 metra Ajax

-AJAX MotionProtect Outdoor WH

-Protect Outdoor është një detektor lëvizjeje në natyrë me valë për sistemin e sigurisë Ajax.

-Detektori komunikon me shpërndarësin nëpërmjet radio protokollit të mbrojtur të Jeweler në një distancë deri në 1700 metra në vijën e shikimit. 

-MotionProtect Outdoor përmban mbrojtje kundër bllokimit të pamjes së detektorit (sistemi kundër maskimit) dhe ndezjes nga kafshët shtëpiake (imuniteti i kafshëve shtëpiake). Distanca e zbulimit të lëvizjes është e rregullueshme: nga 3 deri në 15 metra.

Produkte te ngjashme