Secondary Adv

Sistemi Binar PRESTIGE, ITE GRUP

ITE GRUP

Pershkrimi

Sistemi Binar PRESTIGE
Mundesi zgjedhje ne gjatesi 1.5ml , 3ml dhe 4.5 ml           
Llampa NEON T5 ose T8           
Drosel Elektronik           
Mundesi zgjedhje ne reflektor alumini . Grile parabolike dhe version OPAL

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme