Secondary Adv

Kondicioner Inverter per pastrim ajri deri 99 per qind A++ Daikin Comfora, Daikin SmartClima

Daikin SmartClima

 Përshkrimi

Kondicioner Inverter per pastrim ajri deri 99 per qind A++ Daikin Comfora

Për ngrohje dhe ftohje, me klasë të efikasitetit të energjisë deri në A++

Diskrete, panel me pamje elegant

Pastron ajrin duke hequr deri në 99% të alergeneve me një filtër të ri argjendi dhe apatite titani

Produkte te ngjashme