Secondary Adv

Set i plote me aksesore tualeti material inoks BGL, Timex

Timex

 Përshkrimi

Set i plote me aksesore per tualetin, linja BGL. 

 

Seti permban gjithe gamen e aksesoreve: 

- Mbajtese peshqirash

- Mbajtese sapuni 

- Mbajtese per sapun likuid 

- Aksesore per furcat e dhembeve

- Aksesore per varje sendesh personale

- Mbajtese tokesore ose murale per furcen e WC

- Mbajese per letra tualeti etj. 

 

Te gjithe aksesoret e mesiperm, i gjeni ne variacion modelesh, ngjyrash dhe materialesh. Duke nisur nga linjat klasike, tek ato me modernet dhe luksozet. 

Produkte te ngjashme