Secondary Adv

Lazer mates distance PD 5, Hilti Albania

Hilti Albania

Pershkrimi

Lazer mates distance PD 5
Intervali mates: .25 m - 70 m
Saktesi: ±1.5 mm
Funksionaliteti: Lazer mates distance fikse dhe me intervale

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme