Secondary Adv

Profil kendor suvatimi per sisteme termoizolimi, Rofix Albania

Rofix Albania

 Përshkrimi

Profil kendor suvatimi per sisteme termoizolimi

RÖFIX SOL-PAD

Sistemi i këndoreve të suvatimit në zonën afër tokës.

 

- Izolues kundër shiut.

- Zgjidhje për mbyllje dhe lidhje mekanike

 

Përshkrimi i produktit

 

Profil i përgatitjes së instalimit të pragut të dritares për sistemin e termoizolimit PVC me rrjetë xhami tekstil, me bashkëngjitje të përhershme. Profil I lidhjes anësore për lidhjen e përhershme, pa mirëmbajtje, pa rrjedhje të pragut të dritares. Përmbajtja e kartonit për 10 lidhje: 10 copë rripa SOL-PAD të majtë, 10 copë rripa SOL-PAD të djathtë, 10 copë profile rrjetë SOL-PAD të majtë, 10 copë rrjetë SOL-PAD të djathtë. Veçmas: pykë izolimi bazë SOL-PAD me pjerrësi 5° dhe RÖFIX SOL-PAD FB shufër izoluese e bardhë ose e zezë.

 

Baza materiale

Profil plastik me dy pjesë me rrjetë qelqi të tekstilit të ngjitur.

Produkte te ngjashme