Secondary Adv

Tharese flokesh me 4 nivele temperature dhe shpejtesie IMETEC, J&B Electronics

J&B Electronics

 Përshkrimi

Tharese flokesh me 4 nivele temperature dhe shpejtesie IMETEC 

 

Karakteristikat:

Funksione Jonizim, ajër i ftohtë

Aksesorë Përhapës, Përqendrues

Konsumi i energjisë 2,400 W

Numri i shpejtësive 4

Numri i temperaturave 4

Gjatësia e kabllit 1.8 m

Ngjyrë E zezë

Produkte te ngjashme