Secondary Adv

Pianure inkaso me induksion me 4 vatra me touch A+ NEFF, J&B Electronics

J&B Electronics

 Përshkrimi

Pjanure inkaso me induksion me 4 vatra me touch A+ NEFF

 

Ngjyra: E zeze

Kontrolli:  

Prek Kontrolli

Fleksibilitet:

Zona tavë 4 zona e induksionit të gatimit

Niveli i fuqisë për gatim 17 nivele të fuqisë

Shfaqja dixhitale dhe niveleve të gatimit

Treguesi i ngrohjes    mbetet në 2 faza për zonën dhe gatimin

Timer kohëmatës

Funksionet e menaxhimit të energjisë

Zbulimi i Pan- Funksioni i menaxhimit të energjisë

siguria automatike

Mbyllja dhe siguria e fëmijëve

Funksioni i nisjes së shpejtë

Funksioni: rinisje te programit.

Konsumi i energjisë: A+

Style: 60 cm dhe gjerë

Kornizë në çelik inox

Dimensionet dhe instalimi: 560 mm x 490 mm Min.

Induksion

Ngarkesë e lidhur 4600 W

Pllakë me induksion Vetë-mjaftueshme me funksion TouchControl. Induksioni – Ngrohja gjenerohet në nxehjen dhe induksionit direkt në enë gatimi për gatim të saktë dhe të saktë pa Nachgaren.

Zone dhe pjekjes me aktivizim automatik kur përdorni pjekjen

Me TouchControl është e mundur një kontroll veçanërisht i cooktops rehatshme.

Një trokitje dhe lehtë është dhe mjaft. Një timer ndihmon  gatimin.