Secondary Adv

Panel diellor hibrid PVT (fotovoltaik+termik), AL-TEK

AL-TEK

 Përshkrimi

Panel diellor hibrid PVT (fotovoltaik+termik)

 

Panelet diellore hibride, ose panelet diellore PVT, janë një kombinim i paneleve diellore fotovoltaike dhe paneleve diellore termike në një modul të vetëm.

 

Nje risi tjeter eshte PANELI PVT qe mundeson ngrohjen e ujit sanitar dhe prodhimin e energjise elektrike ne nje modul. 

 

Gjeneroni energji elektrike dhe ujë të ngrohtë sanitar në të njejtën kohë për shtëpinë apo biznesin tuaj me panelet diellore hibride (PVT) nga AL-TEK.