Secondary Adv

Panel diellor termik per ujin sanitar, AL-TEK

AL-TEK

 Përshkrimi

Panel diellor termik per ujin sanitar

 

Sistemi i paneleve diellore për ngrohjen e ujit sanitar është projektuar për të përmbushur nevojat tuaja me efiçencë të lartë.

 

Të ndërtuara me material të galvanizuar dhe të projektuara për të qenë të thjeshta në montim dhe të qëndrueshme.

 

Në këtë mënyrë kanë kosto më të lirë dhe kursejnë kohë gjatë instalimit.