Secondary Adv

Oxhak me qark te dyfishte celik inox Carinci, Cara-08

Cara-08

 Përshkrimi

Oxhak me qark te dyfishte celik inox Carinci

 

Sistem Carinci me qark te dyfishtë Çelik inox.

Qarku i parë per te garantuar siguri maksimale dhe qarku i dyte per te garantuar transferimin e nxehtësisë.

 

Te pajisura me enë zgjerimi inox

I thjeshtë ne instalim!

Nxehtësi e garantuar!