Secondary Adv

Traktor korres bari me shkarkim anesor Stihl, Xhei Stihl

Xhei Stihl

 Përshkrimi

TRAKTORË KORRËS 

 

Traktor korrës me shkarkim anësor, i cili ofron një përdorim të rehatshëm dhe të thjeshtë. Përfshin drejtimin STIHL me një pedale të vetme për manovrim të lehtë.