Secondary Adv

Motosharre e lehte per absorbiste (mirembajtje siperfaqje te gjelberuar) Stihl, Xhei Stihl

Xhei Stihl

 Përshkrimi

Motosharra për arboristë 

 

Motosharra më e lehtë STIHL për arboristë. Ideale për një gamë të gjerë detyrash për mirëmbajtjen e pemëve, si heqja e drurëve të vdekur, mirëmbajtja e kurorave dhe heqja e filizave të trungut dhe degëve. Pompa manuale e karburantit dhe STIHL ErgoStart sigurojnë një ndezje të lehtë. E pajisur me zinxhir 1/4″ PM3 si standard për një prerje precize. Me motor të ri 2-MIX për performancë prerjeje të përmirësuar.