Secondary Adv

Motosharre elektrike per prerje dru zjarri Stihl, Xhei Stihl

Xhei Stihl

 Përshkrimi

Motosharra elektrike 

 

Motosharrë elektrike, e lehtë dhe praktike, për prerjen e drurëve të zjarrit. Me ergonomi të shkëlqyeshme për punë të pamundimshme, me dorezë të butë për punë të rehatshme, me tapë serbatori pa mjete shtesë për rimbushje të lehtë dhe të sigurt dhe mbrojtje në nivele të larta.