Secondary Adv

Motosharre me bateri per gdhendje Stihl, Xhei Stihl

Xhei Stihl

 Përshkrimi

Motoshara për gdhendje 

 

Motosharrë me bateri me performancë të lartë prerjeje dhe përdorim në zona të ndjeshme ndaj zhurmave, si hotelet turistike, restorantet, zonat publike, etj. E pajisur me tendosje të shpejtë të zinxhirit STIHL, tapë serbatori pa mjete shtesë, si edhe me zinxhirin prerës 1/4″ PM3 sigurohet një prerje precize dhe performancë e lartë. Kjo motosharrë nuk e ka të nevojshme mbrojtjen e veshëve, për arsye se nuk shkakton ndotje akustike. Për lloje të ndryshme të baterive, ajo ka kohëzgjatje të ndryshme përdorimi.

 

Llojet e baterive dhe kohëzgjatjet:

 

Bateria AP 100: Deri në 18 minuta

Bateria AP 200: Deri në 42 minuta

Bateria AP 300: Deri në 50 minuta

Bateria AR 1000: Deri në 110 minuta

Bateria AR 2000: Deri në 160 minuta

Bateria AR 3000: Deri në 200 minuta