Secondary Adv

Motosharre me bateri per perdorim shtepiak, kopshtari Stihl, Xhei Stihl

Xhei Stihl

 Përshkrimi

Motosharra me bateri 

 

Një motosharrë shumë e lehtë dhe e përshtatshme për kopshtari dhe mirëmbajtjen e shtëpisë. Pret në një gjatësi deri 30 cm dhe nuk shkakton zhurmë. MSA 120 C-B është shumë e lehtë për t’u përdorur nga çdokush dhe efikase në çdo lloj pozicioni. Për lloje të ndryshme të baterive, ajo ka kohëzgjatje të ndryshme përdorimi:

 

Llojet e baterive dhe kohëzgjatjet:

 

Bateria AK 10: Deri në 15 minuta

Bateria AK 20: Deri në 35 minuta

Bateria AK 30: Deri në 55 minuta