Secondary Adv

Motosharre me benzine per perdorim te pergjithshem Stihl, Xhei Stihl

Xhei Stihl

 Përshkrimi

Motosharre me benzine per perdorim shtepiak Stihl

 

Motosharrë shumë e lehtë STIHL për prerjen e drurëve të zjarrit në gjatësi dhe për mirëmbajtjen e pemëve. Ergonomike dhe e lehtë në përdorim. Ndezje jo e mundimshme falë pompës manuale të karburantit dhe STIHL ErgoStart. Zinxhir 1/4″ PM3 për një prerje shumë precize. Motori i ri 2-MIX për performancë të përmirësuar prerjeje.