Secondary Adv

Motosharre me zinxhir karabit per prerje dru pylli Stihl, Xhei Stihl

Xhei Stihl

 Përshkrimi

Motosharra me zinxhir metali dhe karboni (karabit) 

ZINXHIR DURO 3

 

Me sistem filtrimi të ajrit me qarkullim për një jetëgjatësi të madhe të filtrit, me tapa serbatori pa mjete shtesë për rimbushje të lehtë dhe të sigurt të vajit dhe karburantit. E përshtatshme për përdorim në dru të papastër falë zinxhirit me karabit Duro 3 si standard.