Secondary Adv

Motosharre profesionale per bujqesi, kopshtari, pylltari Stihl, Xhei Stihl

Xhei Stihl

 Përshkrimi

Motosharra me benzinë për agrikulturë dhe hortikulturë

 

Motosharra me fuqi 2,8 kW është tejet praktike për kategori të ndryshme përdoruesish, si ata që punojnë në bujqësi, edhe ata që punojnë në kopshtari. Me motorin ekonomik të teknologjisë 2-MIX, konsumi i karburantit reduktohet deri në 20% dhe emetimi i gazrave ulet deri në 50%. Me kombinimin e një sistemi te avancuar të filtrimit të ajrit dhe një teknologjie profesionale kundër dridhjes, MS 291 vendos një standard të ri për këtë kategori produktesh.