Secondary Adv

Dere me rreshqitje per dhome frigoriferike ngrirese, freskuese, FRIGOTECH shpk

FRIGOTECH shpk

 Përshkrimi

Dyer me rreshqitje per dhoma frigoriferike freskuese dhe ngrirese.

Permasa duke filluar nga 80cm*200cm hapesire drite.