Secondary Adv

Motoventilator per dhome frigoriferike, FRIGOTECH shpk

FRIGOTECH shpk

 Përshkrimi

Motoventilator per dhome frigoriferike

Motoventilatore EBM, Euro Motors, Elco nga 5W deri 34W me aks te gjate dhe te shkurter.