Secondary Adv

Njesi kondicionimi e hapur per dhome frigoriferike (Kompresor), FRIGOTECH shpk

FRIGOTECH shpk

 Përshkrimi

Njesi kondicionimi e hapur per dhome frigoriferike (Kompresor)

 

Njesite e kondensimit te hapura ofrohen ne variantet me:

- Kompresor hermetik Embraco dhe Tecumseh

- Kompresor gjysem hermetik Bitzer dhe Dorin

 

KONFIGURIMI STANDART

-Filter GMC

-Mbledhes gazi

-Presostat HBP/LBP

 

OPSIONALE

-Valvul solenoide

-Ndares gazi

-Ndares vaji

-Kuader fuqie