Secondary Adv

Sistem transportues mishi per dhome frigoriferike (Guidovia), FRIGOTECH shpk

FRIGOTECH shpk

 Përshkrimi

Sistem transportues mishi per dhome frigoriferike (Guidovia)

 

Frigotech ofron sisteme transportuese (guidovia) per te gjitha llojet e dhomave.

Guidovia modulare vetë-mbajtese për dhoma frigoriferike, i ndërtuar me profile ekskluzive në aliazh alumini të anodizuar dhe vida çeliku inox, garanton:

 

- Rezistenca ndaj ngarkesës e dokumentuar nga çertifikatat e lëshuara nga Departamenti i Ndërtimit dhe Transportit në Universitetin e Padovës.

- Thjeshtësia dhe shpejtësia ekstreme e montimit e marrë në sajë të kërkimit të vazhdueshëm për zgjidhje teknike më të fundit.

- Estetikë lineare dhe elegante

- Siguria e higjienës falë sipërfaqeve të lëmuara nga një trajtim oksidimi anodik me një fund të krehur që i bën ato të pastrohen lehtë dhe të pandryshueshëm me kalimin e kohës.