Secondary Adv

Kaldaje 32 Tera me sanitar, Cara-08

Cara-08

 Përshkrimi

Kaldaje 32 Tera me sanitar, Panel kontrolli per kaldaja Victrix Tera 32

 

VICTRIX TERA tashme eshte nje game e kompletuar kaldajash me fuqi nga 24 deri 38 kW. Kaldajat jane te disponueshme per Ngrohje e Sanitar dhe vetem per Ngrohje.

 

Keto kaldaja jane shume te preferuar nga instalatoret per thjeshtesine e instalimit dhe mirembajtjes se tyre. Kane teknologji te avancuar por jane te thjeshta dhe te besueshme.