Secondary Adv

Xham i temperuar per fasada ndertesash, AllGllas

AllGllas

 Përshkrimi

Xhama te temperuar

Xhami i temperuar eshte xham normal, i cili trajtohet ne temperature te larta ne furren e temperimit, cka ben qe xhami te jete me i forte dhe me rezistent.

 

 

Karakteristika te xhamit te temperuar:

 

• Eshte deri ne 5 here me I forte se xhami normal

• Kur thyhet, ne krahasim me xhamin normal I cili pritet ne copa te mprehta dhe te rrezikshme, xhami I temperuar thermohet ne formen e kristaleve te cilat nuk jane te demshme

• Madhesia e kristaleve te thermuara mund ta arrij maksimumin deri ne 0,5 cm2

• Pas procesit te temperimit mbi xham nuk mund te kryhet asnje proces apo punim.