Secondary Adv

Pllake gipsi kundra zjarrit me shtrese dekorative druri DESIGNBOARD 230 WOOD, Knauf Albania

Knauf Albania

 Përshkrimi

Pllake gipsi kundra zjarrit me shtrese dekorative druri DESIGNBOARD 230 WOOD

DESIGNBOARD 230 WOOD

 

DESIGNBOARD 230 WOOD dizajne individuale mund të realizohen, në mënyrë që kërkesat e së nesërmes të përmbushen tashmë sot.

 

Izolimi i zërit, akustika, mbrojtja nga zjarri si dhe qëndrueshmëria janë, përveç opsioneve shumë fleksibël të projektimit, kërkesa që DESIGNBOARD 230 WOOD përmbush në sistemet përkatëse të testuara.

 

DESIGNBOARD 230 WOOD është jashtëzakonisht i përshtatshëm për përdorim në zona në të cilat kërkohen materiale të përbëra jo të djegshme.