Secondary Adv

Dere metalike ekonomike per perdorim te gjere (Dere teknike), EMSH

EMSH

 Përshkrimi

Dere metalike ekonomike per perdorim te gjere (Dere teknike)

 

Derë metalike ekonomike për përdorim të gjerë

 

Celik i galvanizuar

I prodhuar me një teknologji që quhet galvanizim në të nxehtë

Mundëson mbrojtje të lartë ndaj agjentëve atmosferike

E lyer me bojë elktrostatike "polyester powders" në temp.180 °C

Me trashësi lyerje (mbi 70 microns)

Rezistenca e bojës është testuar 500 orë nën efektin e jodit dhe kripës

Përzgjedhja e ngjyrave bazohet te standarti RAL colors

Prodhimi i dyerve bëhet në dimensione standarte

Dimensionet janë të disa llojeve

Shumëllojshmëria e standarteve lejon klientin të ketë më shumë mundësi zgjedhje

Dera është lehtësisht e montueshme edhe nga persona jo profesionistë