Secondary Adv

Aditiv me efekt kristalin per hidroizolimin e betonit Sika WT-200 P, Sika Albania shpk

Sika Albania shpk

 Përshkrimi

Aditiv me efekt kristalin per hidroizolimin e betonit Sika WT-200 P

APLIKIMET

-Si aditiv për prodhim betoni të hidroizoluar me cilësi të lartë.

-Për konstruksione mbi dhe nën tokë,si: bazamente, vende parkimi, njësi prodhimi, tunele, pishina, diga, rezervuarë uji, vende përpunimi të ujërave të zeza, parkim nëntokësor

 

KARAKTERISTIKA & AVANTAZHE

-Redukton depërtimin e ujit nën presion

-Redukton absorbimin e ujit

-Përmirësim i strukturës së brendshme të

betonit

-Përmirësim i rezistencës kundër sulmit kimik

-Transmetim i reduktuar i avujve

 

KONSUMIMI

-1-2 % për peshë çimentoje